Computerhulp afhalen


Natuurlijk is het ook mogelijk om computerhulp af te halen. Dit betekent dat ik niet bij u aan huis kom. U brengt de computer en haalt deze op een later tijdstip (hoogstens enkele dagen later) weer bij mij op in BERGSCHENHOEK (omgeving ROTTERDAM).

Uw voordelen zijn de betere prijs en dat u niet thuis hoeft te blijven. U kunt de dag op de door u gewenste wijze (werk/hobby) doorbrengen. Vooral voor de wat langzamere computer pakt dit financieel voordeliger uit dan computerhulp aan huis. Computerhulp met afhalen wordt u aangeboden tegen een vaste prijs; computerhulp aan huis tegen uurtarief. En meestal is de computer sneller klaar dan u vermoedt. Ideaal dus voor de iets oudere computer.

Het resultaat is een geïnstalleerde computer, zoals ook met computerhulp aan huis wordt geleverd. Veilig, snel en zeer gebruikersvriendelijk afgesteld. Uiteraard inclusief extra standaard internetsoftware én met systeemback-up. Ook u krijgt de regie over uw computer weer volledig terug. U moet, indien van toepassing, wel de software voor de printer, camera zelf installeren. Doorgaans verloopt dit dan zonder veel moeite. De solide basis is immers gelegd. Mocht het onverhoops toch tegenzitten met het installeren van de printer dan brengt de systeemback-up uitkomst. Dit geldt ook voor alle software, die u daarna nog installeert.

 

Kosten

  • Diagnose vanaf €60;
  • Het opnieuw installeren van Windows op uw computer vanaf €150;
    • Uiteraard inclusief systeemback-up én behoud van de persoonlijke bestanden;
  • Optioneel: installatie van Office, aantal emailaccounts en eventueel een extra Windows gebruikersaccount altijd in overleg;

 

TIP: Mogelijk heeft u extra voordelen door uw computer te voorzien van een snellere en grotere nieuwe harde schijf. Voor betrekkelijk weinig kosten krijgt u dan een snellere computer en meer plaats voor uw bestanden. Verder bespaart  u op installatietijd. Er kan dan direct op een schone harde schijf gestart worden met de installatie, zonder eerst persoonlijke documenten veilig te stellen. Voor particulieren zijn de prijzen inclusief BTW, voor ondernemers exclusief BTW.