Duurzame, rendabele computerhulp met een veilig, gebruikersvriendelijk en betrouwbare computer

Een droom? Nee hoor. De computer is er voor u en niet andersom. Dat betekent dat deze volledig in dienst moet staan van u als gebruiker. Gedurende de hele rit. En niet alleen, wanneer de computer net is aangeschaft!

 

Dat betekent dat zolang u géén afscheid neemt van de computer, deze betrouwbaar zijn werk moet doen. Gegarandeerd snel, soepel, veilig en eenvoudig. 

 

Dan is het werken met de computer fun. De praktijk is echter weerbarstiger. Het kan ook anders. U neemt na afloop de regie eenvoudig over én laat die niet meer los!! Of u wilt of niet. Dus is in principe daarna geen computerhulp meer nodig. Het resultaat is een blijvend soepel werkende betrouwbaar en veilig afgestelde computer.

Wilt u computerhulp aan huis of wilt u computerhulp afhalen voor uw Windows XP of Vista computer?


Waarom computerhulp nodig?

 • Omdat u niet alles zelf wilt of kunt doen.
 • Of u eigenlijk het gewoon eens goed geregeld wiilt hebben.
 • U wilt u zelf onnodig veel tijd besparen met eindeloos zoeken naar mogelijke oplossingen voor uw computerprobleem op enig ongelegen moment.
 • U vindt tijd voor andere zaken in het leven belangrijker.
 • U laat het installeren (de basis) van uw computer over aan de expert en neemt daarna de regie weer over.
 • En neemt de vele voordelen van de expert mee gedurende de levensduur van uw computer.

 

U bespaart uzelf namelijk veel TIJD, terugkerende KOSTEN én ontvangt optimale VEILIGHEID, GEBRUIKSERGEMAK, etc. En met deze oplossing kunt u zich in het gebruik van de computer een 'fout' veroorloven. Het maakt ook niet meer uit, waardoor de computer problemen zijn ontstaan.  Of wie de oorzaak is geweest. U geeft uzelf gewoon weer een 'nieuwe computer' cadeau middels de systeemback-up.

In de praktijk kunnen er immers meerdere veroorzakers zijn. Denk aan de verschillende partijen, die samen komen op uw computer. Zo  zijn er de verschillende leveranciers van software  en updates voor uw anti-virus, de firewall, uw besturingssysteem, uw officepakket. En krijgt uw computer toegang tot internet via uw internetprovider met virus/spam-filters. En ook u als gebruiker van het internet en de computer bent van de partij. Kundig of minder.

In elk geval zit u met uw computer op het eind van het lijntje. Daar waar alles samenkomt en juist optimaal moet samenwerken. En waar vaak ook nog meerdere gebruikers van eenzelfde computer/netwerk gebruik maken. Daar onstaan  de problemen. En hier staat uw veiligheid dagelijks op het spel. Dat wilt u veilig en betrouwbaar voor elkaar hebben.

U kunt u zelf weer helpen aan een veilig en betrouwbaar werkende computer. En zelfs een experimentje veroorloven, zonder daarvoor genadenloos te worden afgestraft. Met een gratis systeemback-up én éénmalige computerhulp geleverd aan huis of door af te halen.

De computerhulp van safewebhome is dus duurzaam en rendabel en levert u een veilige, snelle en gebruiksvriendelijk afgestelde computer op.

Andere veelvoorkomende situaties?

 • Ernstige problemen met uw computer? Al sluimerend wordt de computer streeds trager. Vooral bij het opstarten en afsluiten gaat u het merken. Of u stoort zich aan de vervuiling door de vele geïnstalleerde programma's, irritante pop-ups en ballonnen of omleidingen naar ongewenste websites. Eigenlijk moet u onderhoud plegen. Maar hoe dan? Wie kan het, hoe gaat in zijn werk en wat levert het qua verbetering op. Nu en na enige tijd weer in gebruik?
 • U wilt voorkomen in een stress situatie te geraken met uw computer. Er staat inmiddels zoveel waardevolle digitale informatie op dat u het verlies hiervan niet kunt permiteren. Maar hoe krijgt u overzicht over uw volledige set met persoonlijke bestanden om in geval van een software crash te blijven lachen?
 • Of u heeft zich net een nieuwe computer aangeschaft. Windows is al geinstalleerd. U wilt eigenlijke de huidige situatie bewaren voor in de toekomst, omdat er gedurend het gebruik vervuiling optreedt. En hoe zet u al uw bestanden over op de nieuw aangeschafte computer. Waar vindt u op uw oude computer de bestanden van uw e-mailprogramma. U wilt per slot graag uw contactpersonen, belangrijke e-mails, uw digitale foto's, favorieten, etc. meenemen naar uw nieuwe computer. Waar moeten ze naar toe op de nieuwe computer. Of u weet niet meer welke gegevens uw e-mailprogramma voor het goed functioneren nodig had. U heeft het password tegoed opgeborgen! En welke programma's moeten er sobieso opkomen. Windows biedt veel, maar heeft niet alles aan boord als ondersteuning bij normaal gebruik van het internet.
 • U zou op uw computer een 2e (gratis) besturingssysteem uit willen uittesten.
 • U weet niet of uw computerprobleem wordt veroorzaakt door koelingsprobleem, defecte hardware of onjuist afgestelde software.
 • Uw vriendelijke en handige computerneef, -vriend is te enthousiast bezig geweest op uw computer 

Er zijn er nog veel meer te bedenken. In al deze situaties biedt computerhulp van Safewebhome uitkomst. Bij oplevering heeft u een soepel lopende computer, die blijvend (duurzaam) is. Geen terugkerend intensief onderhoudswerk, dat van u tijd en kennis vraagt. Vervolgens krijgt u de regie weer terug. Of u wilt of niet? En die gaat u behouden! Dit betekent, dat u daarmee onafhankelijk bent van verdere computerhulp. Geen extra kosten. Zeer rendabel.

  

Duurzame computerhulp

U krijgt de regie weer terug met de ontvangst van de systeemback-up. Hiermee bent u op ieder 'ongelegen' moment in staat om u zelf snel, eenvoudig en doeltreffend te helpen. Na het terugplaatsen van de systeemback-up start de computer weer op zoals u verwacht. U kunt daarna gegarandeerd weer het internet op, uw e-mail afwerken en bij al uw bestanden. Keiharde dead-lines voor het opleveren van documenten komt hierdoor niet onder druk. Niks stress. Trouwens geen enkel persoonlijk bestand wordt overschreven. Gewoon pure onafhankelijkheid en gebruikersgemak.

Deze aanpak is te vergelijken met de auto als metafoor. U hoeft immers zelf geen automonteur te zijn om goed auto te kunnen rijden. Of de auto veel of weinig rijdt; onderhoud blijft nodig. Weinig computers, die het krijgen. Vandaar dat veel computers na verloop van tijd minder gaan presteren en minder veilig worden. Uw auto moet regelmatig voor onderhoud om problemen te verhelpen en u veilig op de weg te houden. In tegenstelling tot bij de auto is het onderhoud van uw computer met deze aanpak geautomatiseerd, kosteloos en dus duurzaam!

Bovenstaande situaties zijn aanleiding voor computerhulp. Het zijn de dagelijkse uitdagingen voor veel mensen, die met computers werken. Het gaat daarbij allemaal om gebruik van de software op uw computer. Bekend is dat bij 8 tot 9 van de 10 computers, de (on)zichtbare problemen veroorzaakt worden door verkeerd (afgesteld)e software. Meestal gaat het dan om een combinatie van zaken, die matig tot ernstig zijn of kunnen worden.

U zult zich inmiddels wel kunnen voorstellen dat deze aanpak de meest effectieve oplossing is voor veel voorkomende problemen in het gebruik van computers. Zowel voor beginnende als voor de vergevorderde gebruiker van de computer.

Uiteraard vraagt het gebruik van software op de computer om goed functionerende hardware. Deze aanpak garandeert dus het terugkeren naar een werkende computer op eigen kracht, eenvoudig en snel. De computer met alle geinstalleerde software is weer even optimaal afgesteld als op het moment van overname van de regie. Optimaal qua veiligheid, snelheid en gebruiksgemak. Dat geeft klanten van Safewebhome het gevoel van betrouwbaarheid, veilig werken in deze digitale wereld, onafhankelijkheid en dus vrijheid. Of je nu vanuit huis, op kantoor of waar ook aangesloten bent op de digitale wereld van internet. Deze ingrediënten zijn de basis voor deze website en vormen dus vaak het vertrekpunt bij de verschillende thema's op deze website.

 

Rendabele computerhulp

Het terugplaatsen van de systeemback-up neemt ongeveer 20 minuten in beslag. Dit is uiteraard afhankelijk van uw computer en hoeveelheid software. Zo'n 5 uur installatietijd wordt daarmee 'automatisch' herhaald en verkort naar 20 minuten. Zonder extra kosten. Daar hoeft u verder niets bijzonders voor te doen. Het verloopt namelijk eenvoudig, gecontroleerd en zo goed als automatisch. Dat betekent dat u na 1 keer terugplaatsen op een gemiddelde installatietijd zit van ongeveer 2,5 uur.  Reken uit wat u 2 afzonderlijke bezoeken computerhulp kost geld en tijd. 2 tot 3 uurtjes werk voor uitwisseling van informatie, diagnose, oplossen en testen zijn snel verlopen. Kijk wat u zelf al snel aan tijd kwijt bent bij het zoeken naar (mogelijke) oplossingen voor een nieuw opduikend probleem bij uw computer. Daarmee is deze aanpak ook heel rendabel in vergelijking met de 'uurtje factuurtje' hulp.

  

Veilig afgesteld 

En natuurlijk is na het terugzetten van de systeemback-up uw computer weer volledig veilig. Immers de syteemback-up bevat alle essentiële veiligheidsinstellingen. En bent u op dat moment definitief verlost van eventuele onvolkomenheden op uw computer. Bijvoorbeeld een toegeslagen virus, een openstaande firewall, openstaande internet explorer, etc, etc.

En na het terugzetten van de systeemback-up wordt uw computer automatisch bijgewerkt. Tot op de dag van vandaag voor alle noodzakelijke updates in een kort tijdsbestek. Dit geldt voor uw belangrijkste software (besturingssysteem, kantoorapplicaties). Afhankelijk van de contractsduur van andere veiligheidsproducten(suites) geldt dit ook voor uw virusscanner, firewall, antii-spyware.

Het terugzetten van de systeemback-up resulteert in een schone en actueel bijgewerkte computer.

 

Snel en Gebruiksvriendelijk

Natuurlijk is het terugzetten door zijn eenvoud al gebruiksvriendelijk. Daarnaast bevat de systeemback-up veel expert-instellingen, die het dagelijks gebruik van de computer veraangenamen. Met als doelstelling dat het gebruik effectiever en efficíënter wordt dan de installatie uit de doos. Dit betekent dus meer productiviteit danwel tijdswinst voor u.

 

Om dit duurzame, rendabele, veilige en gebruiksvriendelijke pakket aan computerhulp te bemachtigen maakt u gebruik van computerhulp aan huis of door computerhulp af te halen bij safewebhome.